The student news site of Guilford College

The Guilfordian

Community

 Volume 103 , Issue 20, Guilfordian Quiz

1. What country is the bear on the cover from?

a. Ghana

b. Japan

c. Brazil

d. Vietnam

ANSWER: D

2. What religion was cracked down by Russia?

a. Islam

b. Jehovah’s witnesses

c. Judism

d. Christianism

ANSWER: B

3. Where was Allan Gurganus born?

a. North Carolina

b. Montana

c. Oregon

d. Texas

ANSWER: A

4. What does FAHE stand for?

a. Forensic Association of Health and Education

b. Federation of Appalachian Housing Enterprise

c. Friends Association for Higher Education

d. Fellow Association of the Healthcare Environment

ANSWER: C

5. Which artist has their art at the Hege Library currently?

a. Tama Hochbaum

b. Amy Toensing

c. Saba Taj

d. Vincent Van Gogh

ANSWER: A

6. How many prospective students came to Spring into Guilford?

a. 700

b. 600

c. 500

d. 400

ANSWER: C

7. Who did the Greensboro Grasshopers play against on April 10?

a. Delmarva Shorebirds

b. Augusta GreenJackets

c. Greenville Drive

d. Hickory Crawdads

ANSWER: A

8. Who is the International Club president?

a. Leah Whetten-Goldstein

b. Zi Huang

c. Chris Collins

d. Sel Mpang

ANSWER: B

9. When is Guilford implementing the new curriculum?

a. Fall 2017

b. Spring 2018

c. Fall 2018

d. Spring 2019

ANSWER: A

10. Which state became the 29th to legalize medical marijuana?

a. Alabama

b. Florida

c. West Virginia

d. Colorado

ANSWER: C

ECAR NEEDS YOU!

 

Every Campus A Refuge is about to host another family of 5. We’ll need lots of food/toiletries. Donating ONE item will help:

Please write your name next to the item listed here that you can donate and note how many of that item you can provide and by when.

Small items can be dropped off anytime that Archdale is open OUTSIDE Diya Abdo’s office (Archdale 114). Someone will be picking them up.

Large items should be dropped off starting Monday morning at the Family’s apartment itself. Contact Walid at that time to let him know you are coming. 

Kids’ ages are 3, 9 and 11. All boys.

Find Full List of Items Needed Here.